Voor iedere branche

Las- en constructiebedrijf Van Belzen is specialist in het maken van staalconstructies. Geen project is hetzelfde, en dat geldt ook voor onze opdrachtgevers. We maken staalconstructies in alle soorten en maten. Dit doen we door het gehele land voor allerlei soorten bedrijven en in allerlei verschillende branches.

Maritiem

Las- en constructiebedrijf Van Belzen is als totaalleverancier van scheepswerven veel werkzaam in de maritieme branche. Producten die we opleveren vanuit onze loodsen variëren van trappen, bordessen en leuningen tot accommodaties en fundaties om aan boord van een schip te plaatsen.

Industrie

De machines in de industriële branche zijn vaak uniek. Iedere machine wordt in deze branche gemaakt met een ander doel, geen machine is hetzelfde. Wij zien iedere staalconstructie in deze branche als een mooie uitdaging. Aan de hand van de aangeleverde gegevens maken wij het model in 3D, om vervolgens een gedetailleerde productietekening te maken.

Weg- en waterbouw

Geen weg of rivier is hetzelfde in Nederland. Om die reden is ieder product dat we opleveren anders. Wij maken voor de weg- en waterbouwbranche onder andere dukdalven, remmingwerken, steigers, pontons, trappen, afmeervoorzieningen en toegangsbruggen.

Utiliteitsbouw

In de utiliteitsbouw wordt Las- en constructiebedrijf Van Belzen vaak ingezet in opdracht van een bouwbedrijf. We maken spanten, trappen, leuningwerk, balustrades en meer. Desgewenst worden alle onderdelen door onszelf geplaatst.