Service, snelheid en kwaliteit

Al generaties lang maakt Las- en Constructiebedrijf Van Belzen naam in de staalconstructiewereld. Hoe we dat doen? Door zo veel mogelijk werk zelf op te pakken. Bij Van Belzen werken we graag onafhankelijk. Service, snelheid en kwaliteit garanderen we doordat vrijwel alles in eigen beheer is. Het machinepark, de eigen teken– en snijafdeling stellen ons in staat zo veel mogelijk staal zelf te bewerken. Korte lijnen, daar houden we van. En onze klanten ook.

Van smederij tot las- en constructiebedrijf

Las- en Constructiebedrijf Van Belzen is in 1953 gestart in een smederij in Ritthem. De liefde voor het smederijambacht is sindsdien steeds verder uitgegroeid tot het huidige constructiebedrijf. Op het industrieterrein in Vlissingen werken we al van generatie op generatie aan oplossingen op maat. We denken graag mee, zijn flexibel en afspraak is afspraak.

Ons team

Ons team bestaat uit 35 gespecialiseerde vakmensen. Naast een grote groep medewerkers die werkzaam zijn in onze loodsen en op ons kantoor, hebben we ook een team in de buitendienst. Dit team werkt voor de utiliteitsbouw, waarbij ze constructies op locatie afmonteren.

Ons bedrijf is in het bezit van de volgende certificaten: