Trappen en hekwerken

Trappen

Hier krijgt u een idee wat we aan trappen ondertussen gemaakt hebben. Zoals u ziet van eenvoudig tot zeer specifieke wensen.

De vele ontwerp mogelijkheden en materiaalsoorten zoals roestvast staal, aluminium of gewoon staal behoren tot de mogelijkheden.

De conservering maakt het eindproduct compleet en geeft het een groot deel van de uitstraling. Ook hierin zijn vele mogelijkheden zoals thermisch verzinken, poedercoaten, (glas) parelen, beitsen en passiveren of een "gewoon" verfsysteem.

Voor Hogeschool Zeeland hebben we in 2003 een bijzondere trap gemaakt voor in het Atrium.De conische vorm is hol en voorzien van een perforatie. Hierdoor schijnt licht en geeft het eigentijds uiterlijk. Tevens is er ruimte om in de toekomst deze trap te voorzien van grote informatieschermen. De trapbomen staan asymmetrisch en het geheel hangt over een muur.

 

Hekwerken

Je staat er niet altijd bij stil maar er zijn ontelbare verschillende mogelijkheden om een hekwerk/afscheiding te maken. Klassiek, modern, vervaardigd uit gaas, rooster, spijlen in ronde of vierkante buis, strip……

Daarbij staat de wens van de klant voorop.

Staal, wel of niet verzinkt of gepoedercoat (of beide), aluminium, roestvast staal, gepareld of gebeitst en gepassiveerd …… Alles is mogelijk.

 

Momenteel zijn we bezig met de volgende projecten:


 

Geraliseerde werken:

Leuningen Buizenwerfbrug Rotterdam 

Leuningen fietsbrug Rotterdam

Kerk Krabbendijke

© 2006 - 2018 - Nedbase ICT